Ervaar nu zelf de vernieuwde Mazda CX-5

Plan je proefrit

In topvorm

Ontdek de sterk vernieuwde versie van de stijlvolle, ruime en dynamische Mazda CX-5. Schitterend van top tot teen, met voldoende ruimte voor het hele gezin en met geweldige rijeigenschappen. Welke weg je ook inslaat, op de Mazda CX-5 kun je rekenen.

Wil jij kennismaken met deze bijzonder rijk uitgeruste SUV? Reserveer dan snel jouw proefrit. Dit kan bij je dichtstbijzijnde Mazda dealer, of aan huis. En altijd op een door jou gewenste datum en tijd.

1/4

Maatregelen Covid-19

Wij als Mazda nemen COVID-19 serieus en doen er alles aan om de maatregelen te handhaven. Daarbij houden we ons vanzelfsprekend aan alle richtlijnen die daarover zijn uitgevaardigd door het RIVM, de GGD en de regering, om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te dammen.

Om toch kennis te kunnen maken met de vernieuwde Mazda CX-5, bieden we de mogelijkheid om een proefrit te reserveren. Dit kan een proefrit zijn vanaf een locatie naar keuze of bij de dealer, een zelf te selecteren datum en bijbehorende tijd. Jij bepaalt!

Om de proefritten in optimale veiligheid uit te voeren zorgen we voor een streng beleid waarbij we de volgende zaken handhaven:

  • Buiten de auto hanteren wij te allen tijde 1,5 meter afstand zo lang deze maatregel door de Nederlandse overheid wordt gehanteerd;
  • Auto die wordt ingezet voor een proefrit wordt voor en na gebruik gedesinfecteerd met speciale aandacht voor stuur, deurgrepen, schakelpook, touchscreen en andere aanraakgebieden;
  • Je ontvangt 24 uur voorafgaand aan de proefrit een herinnering van je geplande tijdslot. Indien je niet reageert gaan we ervan uit dat je in goede gezondheid verkeert en de proefrit kan plaatsvinden. Heb je klachten als niezen, hoesten, kortademigheid of koorts? Neem dan contact op met je Mazda dealer zodat ze de proefrit kunnen annuleren en/of verplaatsen naar een ander moment.

Bovenstaande maatregelen zijn voor ieders gezondheid. We gaan hier discreet mee om en hopen dat iedereen medewerking verleent om deze maatregelen in acht te nemen.

Reserveren

Wil jij als eerste kennismaken met de vernieuwde Mazda CX-5? Reserveer dan snel jouw proefrit.

Contact

Indien je vragen hebt over de proefrit, onze COVID-19 maatregelen of andere zaken rondom de proefrit mogelijkheden, neem dan contact op met je dichtstbijzijnde Mazda dealer via het contactformulier